het is niet een traan die ik laat om te sterven.
alles om mij heen is volmaakt.
jij, zoals jij hier voor me staat.
maakt me bang dat ik te veel verwacht.
teveel verwacht van wat jij voor mij voelt.
jij en ik t is zo mooi.
als jij en ik een wij zou zijn.
maar mijn bloed is het mijne.
en jou stralende lach is niet mijn eigendom.
ookal wou ik dat ik alles van jou hebben kon.
als ik u zo aanschouw is mij het te veel.
voor het leven mij verstikt,
wil ik leven.