~*~
Dwalende gedachte
vragen vliegen in haar rond
Zoekend naar 'n plekje
wat 't nog niet vond
Gezoek naar rede
gesmeek om raad
moest zij hem verlaten
is 't voor antwoorden te laat
Had zij moeten blijven
verloren langs de kant
In haar hoofd stormen de vragen
in haar hart de pijn
Het regent tranen in haar ziel
gedeelde pijn
verstopte tranen
Het zal bij hem niet anders zijn
Eenzaam wacht zij op de ochtend
denkt aan hem,gevoel van spijt
onuitgesproken zinnen
Verzwegen woorden voorbij... voorgoed
Zwijgen praat je nooit meer goed
~*~