Vroeger...
Vroeger werd ik altijd gepest
Ik wou altijd alleen een vriend zijn...
een vriend zijn op z'n best
Het lukte anderen wel...
anderen wel en mij niet
En ik probeerde het maar totdat...
totdat een persoon kwam die een vriend in mij ziet
Elke dag staan we nu voor elkaar klaar...
en soms ook met de handen in het haar
Het komt dan ook altijd wel goed...
en omdat het goed komt,geeft het moed
Niemand zal ons nu kunnen scheiden...
want nu is het op zijn best voor ons beiden
Jay-T