Echte liefde kennen
als je het kent,wil je ervoor rennen
maar tegelijkertijd wil je blijven
en er een liedje over schrijven
Verliefd zijn,kan je raar doen
tot aan je eerste zoen
Het voelt dan ineens zo apart
en het grijpt je meteen naar je hart
Toen ik het merkte vond ik het wel leuk
en ik lag ook helemaal in een deuk
Verliefd zijn... hoe kan dat nou?
dacht dat ik alleen blijven zou
Maar ze houdt van me,ja echt waar
ze laat het zien met het kleinste gebaar
Maar dat hoeft niet want ik weet het al
en heb gezegd,dat ik bij haar blijven zal...
Jay-T