Je haar, je ogen en wangen
doen mij verdrinken.
Je aanwezigheid als ik bij jou ben
doet mij blinken.
Jij ben echt alles voor mij,
Bij jou voel ik mij vrij.
Die zaligheid als ik bij jou ben
doet mij denken alsof ik je al jaren lang ken.
Onze band is super close,
Ik wil je nooit meer kwijt.
We hebben elkaar en daarvan krijgen wij beide nooit meer spijt.
Wij horen bij elkaar ookal ben ik hier en jij daar.
Zelfs in China zou ik jou warmte voelen,
M'n hart kan door jou nooit meer afkoelen.