Ik loop op de straten met met een paraplu,
het regend plasjes op elke straat.
de regendruppels die ik er niet in laat,
maar toch zijn er druppels onder mijn paraplu
wil getroost worden door oudere
maar kan het niet
wil mezelf laten zien
diegene met verdriet
als ik dat zal zien,
zullen ze negatief doen
dat weet ik zeker
of ben ik gewoon onzeker?
ik heb druppels op m,n paraplu
druppels onder m,n paraplu
ik voel alsof alles kan instorten
alsof m,n woorden verkorten