streggle, streggle,
back swing, back swing
mambo, chacha, mambo chacha
repeater, kneelift, kneelift
over the top
mambo, chacha, mambo, chacha
Lekker even op sport
ik kwam even bij
even niets te kort
echt helemaal vrij
lekker uit mijn dak
zwevend in de kosmos
lekker op mijn gemak
even helemaal los
streggle, streggle,
back swing, back swing
mambo, chacha, mambo chacha
repeater, kneelift, kneelift
over the top
mambo, chacha, mambo, chacha