Lopend door de straten
met mama
alleen
roepend
en huilend
Waar gaan we heen?
Overal lijken
je wilt ze niet zien
Toch maar even kijken
is dat papa misschien?
Maar dan
opeens
weer overal geluid
"Rennen!!"
schreeuwt mama
en duwt je vooruit
Je rent
voor je leven
voor de zoveelste keer
Achter je
klinkt een schot
je benen willen niet meer
Dan laat je je vallen
en voelt je ontzet
"Mama! Waar ben je?!"
"Mama!"
"Ik heb het gered!!"
Maar je zit
helemaal alleen
verscholen in dat gat
Oh nee!
toch niet mama?!
Want mama,
je was de laatste
die ik nog had......
Lopend door straten
hulpeloos
en alleen
roepend
en huilend
Waar kan ik heen?