Wolken komen
Een flits en een donderdag
Toch naar buiten
Want koud is het niet
Mijn kleding doorweekt
Mijn haren nat
Maar toch buiten blijven
Want koud is het niet
Regen, storten
Liggend in het gras
Maar toch nog buiten
Want koud is het niet
In het donker
Het duister in kijkend
En buiten blijvend
Want koud is het niet
Een warme wind
Regen om me heen
Onweer dichtbij
Denkend aan wat jij die avond zij