Eenzaam en alleen
geen mensen om me heen
geen mensen om tegen te praten
die dan ook naar me luisteren
en me de goede woorden in fluisteren
eenzaam en verlaten
verlaten door de mensen
alleen en zonder wensen
zonder iemand om me heen
hier zit ik dan
eenzaam en allen!