je kan me niet kapot maken
vanaf nu zal ik over mijn eigen leven waken
je bent my niet eens waard
je nam niet eens de moeite me te leren kennen,
m'n ware aard
missen dat deed je me niet
nee hoor je bent het niet waard, mijn verdriet
het lg niet aan jou maar ook niet aan mij
het was gewoon niet de juiste klik tusse ons,ik en jy
maar kapot maken , dat kan je me niet meer
ik laat het niet gebeuren , nier nog een keer!
ik heb me erover heen gezet
ik moet lekker verder gaan
leven en bly zijn met mijn bestaan
wie ben jy om mijn leven te beiinvloeden?
neej hoor in mijn wereld ben ik de Sterkste
en niet : jy!
* jy wil niet over mijn leven beiinvloeden denk k, maar doet het toch niet jou schuld maar ik laat me beiinlvoede,,
Owja deze tekst welgeschreven dat is 1, nu nog gelove,,(W)