Waarom denk ik aan je
Als ik weet dat ik niet om je geef
Waarom leefde ik met jou
Als ik wist dat jij toch niet bij mij bleef?
Waarom schreeuw je tegen me
Als je weet dat ik je toch niet hoor
Waarom sla je me dan altijd
Waarom ga je toch weer door?
Waarom lach je naar me
Als ik weet dat je het toch niet meent
Waarom huil je om me
Als ik weet dat je geen echte tranen weent?
Waarom?
Wat moest je?
Waarom
Ben je nu weg?
En toch,
Ik mis je...
Ester Schotten