plots voorbij!!!
Liefde is het mooiste in je leven,
je houd van iemand en die houdt ook van jou.
Je voelt je goed bij iemand
en je wilt er je hele leven bij blijven.
Maar soms kan dat niet,
want dan komt er ruzie
en plots is het gedaan.
En daarbij stel ik deze vraag:
Waarom zag je elkaar dan graag?