Ik hou van jou,
Makkelijk te zeggen.
maar wat moet ik nou?
Het is moeilijk ui te leggen.
Er zijn te weiig woorden voor,
Wat ik zoek is speciaal.
I'm looking for something more,
Straks sta ik voor paal.
Het breekt mij op,
Harde stemmen in m'n kop.
Nee, ja, nee, ja!
k weet het niet meer.
Mijn hart gaat steeds sneller,
Mijn hart gaat tekeer.