soms vraag ik me af
waar je nu bent
zweef je ergens
tussen de sterren en
de wolken?
ben je gelukkig?
kwam in men hoofd op
hield je van me?
kijk je dan nu op me neer
zie je me nog?
ik verstop me niet
kijk me dan aan
zie je hoe ik van klein meisje
dat je hebt gekend
aan het groeien ben?
dat ik nu met een meisje ben
soms vraag ik me af
zou je het erg vinden?
zou je me nog zograag zien
als tevoor
zou je er even goed mee omgaan
als men oma?
nog altijd je lieveke zijn?
soms vraag ik me het gewoon af