De gedachten aan jou
Om je zolang niet te zien
Schiet er is
Als een ondragelijke pijn
Een pijn die moeilijk te omschrijven is
Alsof die gedachten aan jou
Vast zitten in een kamertje in mijn hard
En er niet uit los komt
Het bonkt, het trapt en jet slaat
Woedend van angst en verdriet
Bang dat ik je niet meer terug kan zien
Minstens voor vijf weken
Maar aan het einde van een lange gang
Een uitgang met een deur
Zal altijd een licht bestaan
Ik hou van je en laat je nooit meer gaan