Het is vaag om te zeggen x
Het is niet om uit te leggen x
BAM!op de tafel x
En een stilte trekt in myn lijf x
Iedereen is lijkbleek &stijf x
Om wat ik heb gezegd x
Om wat ik heb uitgelegd x
Niemand begrypt het van mij x
Dat ik anders ben dan zy x
Niemand begrypt het... x
Alleen een vriend x
Hij zit naast me, we zyn erg close bevriend x
Ik aai over zyn koppie &ik kyk hem lief aan x
Vaag he? Dat je my niet kan verstaan? x