Zo laat de wind bomen dansen
zonder bang te zijn voor dat
wat zij zeggen of doen zullen
als de eikels hun einde zien
ze zingen en dansen om hun
vijanden van leven te voorzien
of genadeloos te verwoesten,
maar zonder enige angst
spelen ze mee in het werelds spel.