Alweer een tijdje geleden geschreven....
En maar lachen en vrolijk doen
wat ik helemaal niet wil
Maar ik weet niet wat ik zeggen moet
dus hou ik me maar stil
Bij ALLES wat ik doe of zeg
denk ik, mens doe niet zo stom
En zo de hele dag door
bij alles voel ik me dom
Ik wil heel graag delen
maar heb geen woorden ervoor
Alleen maar domme dingen
ik voel me er zo ellendig door
Ik zie het niet meer zitten
niet het alles komt wel goed
Heb absoluut geen hoop meer
niks meer wat ertoe doet