'50 jaar getrouwd'
50 jaar geleden hebben jullie aan elkaar het ja-woord gegeven.
50 jaren gaan rap voorbij.
Sommige met liefde en sommige pijn.
De eerste dag toen jullie elkaar zagen.
Ja,toen is de liefde beginnen jagen.
Ja,toen...het zijn wat jaren geleden.
Toen waren jullie echt aan het leven.
Toen waren jullie nog blits en knap.
En gaven elkaar wel eens stiekem een hand.
Toen waren jullie nog fit en modieus.
En nog niet te serieus.
Ja,toen waren ze nog chic en pront.
En vielen af en toe met hun gat op de grond.
Toen kreeg ze wel een stapel liefdesbrieven.
En had ze wel zeker tien lieven.
Ja,maar uit die tien daar koos ze me er een.
En die was de allerliefste elke keer op keer.
Toen,durfden ze wel eens niet naar huis te gaan.
Maar dan vielen ze samen wel eens in slaap.
Ja,toen het is een poos geleden.
Toen,het hoort al bijna bij het verleden.
Maar vroeger is nooit voorbij.
Maar het gaat voorbij.
Maar èèn ding zullen ze nooit vergeten.
Toen zij voor het altaar stonden werd voor hen de liefde geschonken.