Dat is de dag die het zwaarst lijkt
Het is niet meer het begin van de week
Maar ook niet het eind er van
We komen net van het weekend af
en willen al weer naar het volgende toe
We hebben genoten van de vrije dagen
En willen alweer genieten er van
we worstelen ons er weer door heen
Het zijn nog maar twee dagen
Maar zeven dagen tot weer een Woensdag.