Jij ben de zon in mijn leven,
de jongen aan wie ik mijn hart heb gegeven.
Op jou ben ik zo verliefd..
oh begrijp dat dan alsjeblieft?
Ik wil zijn met jou alleen,
en verder even niemand om ons heen.
Als ik aan jou denk voel ik me vrij,
oh man wat doe je toch met mij?
Ik denk de hele dag alleen nog maar aan jou,
omdat ik echt zoveel van je hou....
x