Zo dichtbij
En toch zo onbereikbaar
Je zit in mijn hoofd
En daar
Zal je ook wel blijven
Aanraken of omarmen
Dat is er niet bij
Het blijven gedachtes
Voor mij
Blijft het enkel bij dromen
Dromen over jou lieve lach
Jou mooie uitstraling,
En jou doordringende ogen
Jou verschijning,
Heeft mijn vlinders doen laten vliegen
Zo dichtbij
En toch zo onbereikbaar
Je zit in mijn hoofd
En daar
Zal je ook wel blijven