Ik wou
ik wou, dat je m'n geliefde was
m'n dromen deelde jij
je zou er niet om lachen
want je hield van mij
ik wou dat 'k genoeg had te makken
ik kocht voor ons een huis
geen luchtkasteel of zoiets
maar echt een eigen thuis
maar ik ben wie ik ben
of ik loop of ik ren
waar ik ga, waar ik sta
ook al jaag ik je na
ja ik ben wie ik ben
en hoewel 'k je niet ken
je bent het mooiste dat er is
als je dat toch es wist
ik wou dat 'k kunstenaar was
je zou m'n muze zijn
ik schreef een melodie
van een blues refrein
maar ik kan alles zijn
in m'n fantasie
ik speel op m'n gitaar
voor wie, voor wie, voor wie
ik tover j' uit m'n hoge hoed
en alles komt goed