s'nachts iets voor twaalf uur,
voor een graf.
komen spoken en geesten voor het piratenstuur,
een tovenaar met zijn staf!
werd het kerkhof een een bedolven stad.
heksen,pompoenen dansen rond de heksenkring.
en de feeƩn deden ook hun ding.
maar van achter mijn vensterraam.
zag ik het knotsgekke graf.
met hokus pokus past als naam?
hier lag dus een griezelbeest,
en was het elke avond terug feest!
hokus pokus dikke dokus,
pifpoef paf,
ik tover iets voor twaalf uur met mijn toverstaf!