De donkere wolken
drijven boven m'n hoofd.
Steeds verder en sneller
Ik had het je beloofd..
De regen uit de wolken
klettert op m'n gezicht.
Ik huil, de regen valt,
verlies bijna mijn evenwicht.
Nog een keer kijk ik naar de wolken
beseffend dat ik m'n belofte niet hou.
De laatste traan.
Je weet dat ik dit niet wou.
Maar ik kan het niet tegengaan.