als ik naar jou kijk
weet ik niet wat ik moet denken
is dat nu een lach
of een verdrietige blik
ik hoop dan maar
dat het een lach is
daar vrolijk ikzelf
dan ook weer van op
maar echt zeker
weet ik het nooit
want ik weet hoe goed een mens
met een masker op kan lopen
ik heb het zelf ook gedaan
en doe het nog steeds zo af en toe
maar een ding weet ik zeker
en dat is, dat het niet goed is
om met een masker op te lopen
in het begin
zie je alleen de voordelen
maar na verloop van tijd
zie je ook de nadelen
en die zijn niet altijd
zo makkelijk te verbannen
dus zeg het alsjeblieft
als je je niet goed voelt
en ga niet net als ik
eigenwijs doen
en met een masker op lopen!!