Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het spijt me!
Het spijt me dat ik iemand anders ken
Dat ik je niet geloofde
En dat ik tegen je gelogen heb
Het spijt me dat ik niets gezegd heb
Dat ik met je mee ging
En dat ik mijn eigen menig belangrijker vond
Het spijt me dat vriendinnen voor gaan
Dat jij op de tweede plek komt
En dat dat altijd zo zal blijven
Het spijt me dat ik er geen spijt van heb
Want zo ben ik
En veranderen doe ik niet
Reacties op dit gedicht
Quirintje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Searching
:
Dinsdag, februari 05, 2008 12:25
liefde in de eerste plaats voor jezelf is de sleutel naar langdurige liefde voor 2
Over dit gedicht
Auteur:
Quirintje
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
28 augustus 2007
Thema's:
[IK]
[Bedrog]
[Vriendschap]