een donkere hemel
de licht van de sterren op ons beschijnt
koude maar fijne wind die zachtjes langs ons gaat
geluid van een kat,jammerend,krassend tegen de deur
de deur gaat open en weer zachtjes dicht
stilte nu, de lichten in het huis gaan uit
het is tijd om te gaan
ook al is het zo vredig hier
doe je jas maar weer open
laat me maar los
en sluit hem weer gauw tegen de kou
1 kus asjeblieft
Welterusten lieverd en tot gauw