Ik mis jullie
Het is al zo lang geleden
Dat ik jullie laten gaan
Toch zijn jullie nog altijd bij mij
Zo dichtbij maar ook zo ver hier vandaan
Ik kan geen knuffel meer krijgen
We kunnen niet meer blijven eten
Niet meer samen vissen in dat houten bootje
Ik zal jullie nooit vergeten
Ik heb het ook wel eens lastig gemaakt
Die mooie grote hengel of het nieuwe tapijt
Toch werden jullie nooit boos
En toch hou ik zoveel spijt
Samen hebben we ook zoveel lol gehad
Samen verstoppertje spelen of uitvaren met z'n 2en
groten vissen vangen of een kleedje breiden voor mem
samen tv kijken of een potje yatzeën
Ik keek vanavond die ene serie
Dat me zo aan jullie denken deed
Toen kwam er 1 woord naar boven
Het woord dat liefde heet
Lieve pake en beppe , Ik mis jullie zo erg
maar ik weet dat jullie samen zijn
Ik zal jullie nooit vergeten
jullie blijven voor altijd in mijn hart
X