jij leefde zo intens je leven
in liefde heb ik jou ontmoet
je hebt zoveel nog kunnen geven
ik zag je openheid en moed
ik zag je strijd
ik zag je tranen
je was zo dapper
vol van kracht
en hebt ondanks verdriet en tranen
nog zoveel liefde opgebracht
jij leefde zo intens je leven
je leefde, ja met hart en ziel
je hebt zoveel nog kunnen geven
je had zoveel nog willen doen