ik heb een vriend hij is heel lief,
het is zoon schatje
egt zoon hartendief
toen ik hem leerde kennen was hij meteen al eerlijk,
dat is nou echt heerlijk
hij vertelde het meteen,
hij zei: het duurd niet lang dan ga ik heen
ik begreep het niet egt en d8 dat het een grapje was
maar nee hij zei ik heb het ondekt, net pas
ik ben ziek en het is ongeneselijk,
toen ik dat hoorde schrok ik echt vreselijk
hij leeft nog steeds die lieve jongen
maar ik heb het er best moeilijk mee,
dan hoor je ik moet weer naar het ziekenhuis,
naar al die dokters en de rest van het gespuis
het is echt zo zielig,
en het ergste is........
ik kan niets doen of heb ik het mis??
Ik luister naar zijn verhalen,
maar daarvan ga ik aleen maar balen
ik voel me rot,
en ga echt helemaal kapot
kon ik hem maar helpen....
weten jullie het??