Ik wou iets vaags
Iets erg laags
Vaag is apart
Maar komt toch uit je hart
Mijn hart is vaag
Maar zit niet laag
Vaag is mysterisch
En maakt mensen soms hysterisch
Vaag is vaak niet te begrijpen
Ik zou het weg willen slijpen
Als je vaag bent snap je dit
Snap je het niet,dan ben je een ander vaag lid
Vage Jay-T