Ik word wakker,het licht gaat aan
De zon heeft het overgenomen van de maan
Mijn kleren aan,mijn haren goed
De nieuwe dag geeft mij betere moed
Ik neem koffie en een lekker ontbijt
En zoals altijd mijn horloge kwijt
Nu gevonden,en ik heb haast!
Spring op me fiets,zowat ernaast!
Ik wil het halen
En niet falen
Ik moet er zijn op tijd
Anders krijg ik ook nog spijt
Je zal kwaad zijn en erg boos
Dus onderweg pluk ik voor jou een roos
Ik haal het niet,ben te laat
Jij bent nu iemand die mij haat
Ik geef je de roos,die maakt het goed
En geeft jou en mij weer betere moed
Is dit gedicht voor mam of mijn vriendin?
Dat vul je lekker zelf maar in...
Jay-T