Ik kan het niet loslaten
Steeds weer die gedachten
Denkend aan jou!
De vragen die rondspoken
Of jij genoeg van me houdt
Misschien laat ik het niet echt
Merken, en laat het je
Daardoor koud
Het klinkt raar
Maar ik ben verliefd
Verliefd op jou
Maar jij bent diegene
Die het niet ziet
Dat doet mij pijn
En dat doet mij verdriet
Ik kan mezelf niet meer zijn
Ondanks dat alles is 1 ding zeker
En dat is dat ik van je hou
Dat laat ik niet kapot maken
Zeker niet door jou!