het is mijn geheim
niemand mag het weten
niemand mag weten dat ik van je hou
niemand mag weten dat ik da ik jou alles toe vrtrouw
zelf jij weet niet wat ik voor je voel
ik durf het je niet te vertellen
ik weet niet hoe
ik hou van je
dat mag je best weten
maar hoe vertel ik jou dat
ik zou het niet weten
ik kan jou niet zomaar vergeten
ik hou van je met heel mijn hart
hoe kan ik het je zeggen
mijn gevoel is niet uit te leggen
je ziet me niet eens staan
je laat me steeds maar weer weg gaan
ik hou van je
dat mag je best weten
maar hoe vertel ik jou dat
ik zou het niet weten
ik kan jou niet zomaar vergeten
ik wil dat je voor me vegt
ik wi weten of je van me houdt
ik wil weten of ik je me gevoel kan vertellen
of ik het je kan toe vertrouwen
dat je me niet uit begint te lachen