Dief...
Jij,jij bent een dief.
Een hartendief.
Want jij steelt elke dag mijn hart.
Elke dag opnieuw.
Wil ik je zeggen dat ik je verwacht.
Ik verwacht je in mijn hart.
Maar ik wacht.
Ik wacht op een teken van jou.
Want ik wil zeggen dat ik van je hou.