moeder natuur
de wind ruist door de bomen
en strijkt wat door m'n haar
nu ik hier loop hoor ik het lied van 't blad
dat in de bomen zingt
het lijkt zolang terug dat je hier was
waar was je nou
kom laat je zorgen los, dwaal door 't bos
't is even van jou
hey hey moeder natuur
ik kom weer langs voor een kuur
hey hey moeder natuur
'k hoop dat het werkt op den duur
de wind waait nu wat harder
en druppels vallen neer
maar de zon schijnt,
ik zie een regenboog
daar in de wolken hoog, als een kleurenpoort
geef mij wat van je harmonie
moeder natuur, zodat ik zie
't geheim dat in je huist
en door de bomen ruist
't is wat ik zocht
in elke ademtocht
hey hey moeder natuur
ik kom weer langs voor een kuur
hey hey moeder natuur
'k hoop dat het werkt op den duur
't ruisen van 't blad, waardoor 'k even vergat
dat wat zo aan me vrat
't ruisen van 't blad, waardoor 'k even vergat
dat jij me verlaten had