Tijd ik keer je mijn rug toe.
Ik ben het zat,
het is genoeg geweest.
Tijd ik kots op ieder uur
dat jij er bent,
maar mij
mij maak je niet moe.
Tijd, je dagen zijn geteld.
Nu is het mijn beurt.
Niet de mens, maar jij wordt geveld.
Tijd, ik heb genoeg
aan jou gegeven.
Maar meer krijg je niet van mij.
Mij maak je niet gek, ik ben vrij!