voor mijn grote liefde, die ik gelukkig nu al heb mogen ontmoeten
ik wil wel schreeuwen van geluk
zoveel hou ik van je
iedereen mag het weten
samen zijn wij één
samen zullen wij alles overleven
nu ik jou heb ontmoet
is alles zoveel mooier,
zoveel beter
alles heeft nu kleur in mijn leven
waar ik ga
ga jij
en waar jij gaat
zal ik altijd naast je staan
ik hou van je,
en iedereen mag het weten
want wij delen één hart
samen zijn wij
zó apart