Dromend over de dood.
Het meisje probeerde zich te verweren
maar in de plaats daarvan
was ze in haar zelf aan het terug keren.
Ze besloot om niet meer te ademen
En haar mond toe te houden,
Zodat de mensen van haar weten zouden.
Het gezicht van een meisje dat haar leven nooit had geleefd.
Dat de dorens van de takken aan zich laat steken,
En nog steeds om vergiffenis blijft smeken.
Ze deed haar mond weer open,
En kon alleen maar een traan laten dalen.
Om weer te blijven hopen,
Dat haar ziel niet zal falen.