Waarom
heb jij mijn leven verwoest
waarom
Omdat jij zo nodig moest
waarom
je wist heel goed wat je deed
waarom
denk je nou echt dat ik je dit vergeef
waarom
of denk je dat ik het ooit vergeet
waarom
deed jij mij zo veel pijn
waarom
maar jij ja jij vond het fijn
waarom
ik gaf je toch geen aanstoot
waarom
aqlleen om dat jij van de macht genoot
waarom
het had geen zin om te vechten
waarom
was ik de gene die altijd verloor
En toen was het over
zijn lust was gestilt
Je zou kunnen zeggen:
het boek kan dicht
Maar in mijn hoofd
en in mijn dromen
gebeurt het
keer op keer
weer