je zegt
wat is het toch een fijn gevoel
jouw huid tegen mijn huid
ja dat is het echt
zo zacht als fluweel
je handen die zich laten gaan
als ik jou ook streel
twee warme lichamen
samen tegen elkaar
heerlijk zo samen
voor mij totaal geen bezwaar
lief je bent het voor mij
en ik wil je aan mijn zij
proost op de volgende twee jaar
ik ben je heel dankbaar