Stamboom
mooi oud familieboek
sommige foto's zijn helaas wel zoek
familie herinneringen
verhalen en oude dingen
mijn lieve oma
helaas al overleden
ook geen opa meer in het heden
wanhopig op zoek
waar is alles gebleven
even navragen
bij nichten en neven
mijn lieve Heer, help me nou
een oude tante, niet waarheidsgetrouw
zal ik ooit nog alle puzzelstukjes vinden
om ze samen in een boek te kunnen verbinden