Omdat jij na al die jaren, nog steeds mijn kameraad bent..
Verdien jij vandaag dan ook eens een compliment..
Al vind iedereen het soms normaal..
Hechte vriendschap is en blijft speciaal..
En onze vriendschap…dat is al een heel lang verhaal..
Deelde al veel lief en natuurlijk leed..
Ach…dat is de inspiratie van mijn gedichten, zodat ik het niet vergeet..