Ik hou van jou,
in groen en blauw.
Iedereen mag het horen,
dat we voor elkaar zijn geboren.
Ik laat je nooit meer gaan,
daar kan je zeker en vast van op aan.
Ik kan je niet meer missen,
m'n liefde voor jou kan niemand meer sissen.
liefste ik zal altijd
met hel m'n hart van je blijven houden.