Ben een poos weg geweest,
geloof me dat was echt geen feest...
Maanden in een verslavings kliniek,
en nog steeds ben ik ziek.....
Hard drugs, en kalmerings tabletten gebruik ik niet meer,
drinken af en toe een keer.
Nu aan de gang met mijn geest,
de reden dat mijn gebruik zo heftig is geweest....
Ik dacht eindelijk wel klaar te zijn,
maar nu begint pas de echte pijn....
De pijn uit het verleden,
de pijn van lam gestreden....
Ik laat me eigen niet kennen, het gaat gewoon door,
ik bijt me erin en vecht ervoor....
Nu is er nog erg veel pijn,
ik vecht voor een leven, een beetje fijn.....