dat is nu mijn gevoel
weet je wat ik bedoel?
ik weet wel waar ik wil zijn
het lijkt me bij jou zo fijn
maar ik weet niet meer hoe
zeg me...waar moet ik naartoe
ik heb nu een hoop geprobeerd
is het allemaal verkeerd?
zijn we wel goed begonnen?
wie had dit verzonnen...
ik wacht op een helpende hand
hier in het warrige liefdesland