jij weet dat ik jou niet vergeet
als je naar me kijkt
voel ik me als een koning zo rijk
mijn leven wil ik met jou delen
maar dat willen al zo velen
ik maak geen schijn van kans
en zette al mijn hoop op die ene dans
je hand in mijn zij
ik hoopend op"jij bent van mij"
dromen of realiteit
om jou te krijgen
wacht mij een helse strijd
je doet mijn hart sneller slaan
het in overdrive te keer gaan
want telkens ik je zie met je bruine haar
verkeer ik in groot gevaar
en die blauwe ogen
die me niet belogen
met jou in de buurt
voel ik me veilig
alleen jij bent mij heilig.