jouw stralende ogen
dringen diep in mij door
jouw lifde daar doe ik alles voor
geen weg is mij te lang
jij bent de enige waar naar ik verlang
nooit eerder gaf ik zo veel om iemand
als om jou
je zou me niet geloven
als ik je zei hoeveel ik van je hou
toch wil ik het je zeggen
het proberen uit te leggen
dat jij alles voor mij bent
en dat een leven zonder jou
niet went
laten we het dus alstublief proberen
blijf mijn liefde niet negeren.